Bevalling

Om jou snel en goed van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk als je ons kunt informeren volgens instructies hieronder.

Thuisbevalling

Ben je client van verloskundigenpraktijk De 9 Maanden: de verloskundige zal, wanneer het zover is, de kraamverzorgster zelf oproepen.

Ben je geen cliënt van verloskundigenpraktijk De 9 Maanden: bel dan onderstaand telefoonnummer om een rommelmelding te geven zodra je bevalling begonnen is. Wij zijn een kleine organisatie en zijn graag ruim op tijd op de hoogte, zodat we een kraamverzorgster standby kunnen zetten. 
Wanneer je verloskundige vraagt om de kraamzorg in te zetten omdat de bevalling doorzet dan bel je nogmaals en zorgen wij dat er binnen het uur een kraamverzorgende aanwezig is.

T 0341-239003 [24/7 bereikbaar via verloskundigenpraktijk De 9 Maanden, keuze 1 spoed]

Bevalling ziekenhuis

Indien je in het ziekenhuis gaat bevallen, ontvangen we graag een telefoontje zodra bekend is wanneer je naar huis mag. Bij thuiskomst is er dan een kraamverzorgster voor je aanwezig.

Mocht je bevalling ingeleid worden of krijg je een geplande keizersnede, breng ons dan ajb vooraf op de hoogte van verwachte bevallingsdatum.

T 0341-239003 [24/7 bereikbaar via verloskundigenpraktijk De 9 Maanden, keuze 1 spoed]

Contact

Kraamzorg De 9 maanden
Boerhaavelaan 96
3843 AP Harderwijk

0341-239003
info@kraamzorg-de9maanden.nl

Kraamzorg De 9 Maanden is een eigen organisatie, maar werkt nauw samen met ketenpartners en andere (kraamzorg)organisaties. Zo is Kraamzorg De 9 Maanden onderdeel van Geboortezorgplus, die contracten heeft met alle zorgverzekeraars en ons ondersteuning biedt bij kwaliteitszaken en administratie.
Zo kunnen wij alle aandacht richten op het verlenen van zorg.

BO geboortezorg logo HKZ ISO 9001 logo Optimale start logo

© Kraamzorg De 9 maanden 2024

menu