Over ons

Over ons

Kraamzorg De 9 Maanden

Kraamzorg de 9 Maanden is opgericht in 2020. Wij, van verloskundigenpraktijk De 9 Maanden vonden dat het tijd werd
voor vernieuwing in de kraamzorg in regio Harderwijk. In onze verloskundigenpraktijk waren wij al gewend
om persoonlijke zorg te geven en we wilden onze cliënten graag een totaalpakket aan zorg aanbieden. Zodat de ene fase
naadloos doorloopt in de volgende fase. Daar past kraamzorg dan ook bij.

Ons kraambureau heeft een unieke aanpak; één kraamverzorgster in huis tijdens je hele kraamperiode.
Daarmee bieden we je rust en vertrouwen. Er is direct contact met je eigen vertrouwde verloskundige, zodat je de zorg
krijgt die je nodig hebt. Inhoudelijk maar ook qua uren.

Onze kraamverzorgsters richten zich in het bijzonder op de zorg voor moeder en baby. Daarnaast neemt de kraamverzorgster
de zorg voor de andere gezinsleden en zorg voor de dagelijkse huishouding op zich. Zo kun je samen met je gezin
optimaal genieten van de kraamtijd.

Ons team

Ons team

Bianca

Mijn naam is Bianca Born, geboren in 1996, en samen met mijn man Wim woon ik in Putten. Daar waar ik ook geboren en getogen ben.
Ik ben een echt familiemens, in vind het heerlijk om tijd samen met mijn familie door te brengen. Ook ga ik graag de natuur in om een mooie wandeling te maken of lig ik heerlijk met mijn kat Lotje onder een kleedje een filmpje te kijken. 
Mensen vragen wel eens of ik altijd al wist dat ik kraamverzorgende wilde worden? Ja zeker weten! Mijn tante is kraamverzorgende geweest en zij heeft mij enthousiast gemaakt met haar verhalen. 
In 2017 heb ik mijn studie afgerond en ben ik in de omgeving van Amersfoort gaan werken en nu mag ik bij jullie in Harderwijk en omgeving komen kramen! 
Mijn moeder heeft mij van kleins af aan aangeleerd hoe belangrijk rust, regelmaat en reinheid is. Dit zijn dan ook belangrijke punten in de kraamweek waar ik graag met jullie naar toe zou willen werken. Het is prachtig om elke keer weer bij een van de meest bijzondere gebeurtenissen in een gezin aanwezig te mogen zijn. Elk verhaal is weer uniek en dat maakt elke dag weer bijzonder! Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en er een mooie bijzondere week van te maken, een week vol mooie herinneringen!

Wie weet tot snel!

Liefs,
Bianca

 

Petra

Mijn naam is Petra de Haan. Ik ben getrouwd met Joop en samen hebben wij 6 kinderen en zijn we opa en oma van 6 kleinkinderen. Wij wonen in Zeewolde. Bij alle kleinkinderen heb ik kunnen kramen, heerlijk om je eigen kinderen te verzorgen!

Hoe is het begonnen?
Ik was 16 en had me opgegeven voor de opleiding kraamverzorgster, daar werd ik jammer genoeg voor uitgeloot. Ik ben wat anders gaan doen, maar het bleef altijd kriebelen.
Toen onze jongste acht jaar oud was ben ik de opleiding voor kraamverzorgende gaan doen.
En sinds 2008 werk ik alweer in de kraamzorg.

Heerlijk vind ik het om jonge gezinnen te begeleiden en het hele gezin een beetje in de watten te leggen. En jullie op dag 8 met een gerust hart achter te laten na een week waarin ik ontspannen, rustig en doortastend voor jullie heb mogen zorgen en met jullie heb mogen leven.

Groetjes Petra.

 

Ik ben Marjon ten Hove-Uljee nu 55 jaar en getrouwd met Herman. Wij wonen in Harderwijk en hebben samen 2 kinderen met partners en 4 prachtige kleinkinderen.

In mijn vrije tijd geniet ik van de kleinkinderen, rommel ik graag in onze tuin en geniet van alles wat groeit en bloeit! Ik ben vaak te vinden op de mooiste voetbalvereniging van de Veluwe EFC’58 in Ermelo, waar ik vrijwilliger ben, als bestuurslid kantinezaken en ook graag zelf een kantinedienst draai! Daarnaast genieten wij van de mooie reizen die we maken en hebben al vele mooie plekken op de wereld mogen bezoeken!

Ik ben al zo’n 20 jaar Kraamverzorgende en doe dit werk nog steeds met veel plezier! Eerst bij organisaties waarbij ik steeds verder weg van huis voor gezinnen mocht zorgen maar sinds 1 mei dit jaar voor Kraamzorg de 9 maanden! In een fijn team zorgen in en rondom mijn woonplaats Harderwijk! Ik heb door de jaren heen al voor vele lieve gezinnetjes mogen zorgen. Het mooie van ons beroep is dat wij vaak getuige mogen zijn van de geboorte van een mooi meisje/ jongetje! En wat ik nog steeds heel mooi en bijzonder vind is het begeleiden van het gezin met hun pasgeboren kindje! De band te zien groeien tussen de ouders met hun kindje! Elke keer weer een mooie uitdaging als je op pad gestuurd wordt! Waar kom ik terecht en bij wie? Maar telkens als de voordeur open gaat voel ik me welkom in elk gezin! En…..wie weet …..gauw bij jou/jullie!

 

Hi allemaal!

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen!
Ik ben Chanel Geutjes en ik ben 32 jaar, woonachtig in Garderen en woon daar samen met mijn man, 2 kids en labrador. Ik geniet ervan om met mijn hond te wandelen in het bos, te koken en het gezellig te maken.

In Mei 2021 ben in gediplomeerd kraamverzorgende. Pittig jaar, veel geleerd, maar wat vindt ik mijn werk ontzettend leuk! Het voelt meer als een hobby dan dat het als werk voelt! Ik hou ervan om een gezin in de watten te leggen en om er een fijne, rustige onbezorgde kraamweek van te maken. Er wordt niets voor niets gezegd, rust , regelmaat en reinheid😉

Ik begin 15 augustus met heel veel frisse zin bij kraamzorg de 9 maanden.

Ik ontmoet jullie graag,

Lieve groet Chanel

 

Mijn naam is Monica Wehling. Ik ben 56 jaar. Ik heb een lieve vriend, 2 kinderen en 5 kleinkinderen.

Ik ben opgegroeid in Den Haag en via allerlei omzwervingen in Putten terecht gekomen, waar ik met veel plezier woon. In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om met familie en vrienden af te spreken, struin ik met mijn hond door de bossen of over het strand en vind ik het leuk om op vakantie te gaan, te lezen, puzzelen en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

In 2000 heb ik mijn opleiding tot kraamverzorgende afgerond en sindsdien bij heel veel gezinnen van allerlei nationaliteiten gekraamd. Die afwisseling vind ik heerlijk, want geen dag en geen gezin is hetzelfde. Mijn kennis delen, rust brengen in jullie gezin, jullie zelfvertrouwen geven, jullie lekker verwennen, samen obstakels overwinnen en soms ook een beetje relativeren, als het nodig is..is het leuke van mijn werk. Want na al die jaren vind ik het nog steeds het mooiste beroep dat er is.

Het blijft bijzonder om deze intieme momenten in iemands leven van zo dichtbij mee te mogen maken. Om iemand te zien groeien in de rol als ouders. En het geeft voldoening als ik de deur na een week achter mij dicht trekt en jullie het vertrouwen hebben, dat je zelf verder kunt.

Lieve groet, Monica

 

 

Heb je interesse ons team te komen versterken, klik dan hier voor onze vacature.

Kraamzorg bij jou in de buurt

Wij staan graag voor jullie klaar in: Harderwijk, Hierden, Ermelo, Zeewolde, Nunspeet, Elspeet en Vierhouten.
Deze plaatsen behoren tot ons werkgebied.

Uitzondering kan zijn wanneer je net buiten ons werkgebied woont en opnieuw van ons kraamzorg wilt (na verhuizing), of als je van een specifieke kraamverzorgende de zorg wenst te krijgen. Vermeld dit dan bij de inschrijving als opmerking.

Geboortezorgplus

Kraamzorg De 9 Maanden is een eigen organisatie, maar werkt nauw samen met ketenpartners en andere (kraamzorg)organisaties. Zo is Kraamzorg De 9 Maanden onderdeel van Geboortezorgplus, die contracten heeft met alle zorgverzekeraars en ons ondersteuning biedt bij kwaliteitszaken en administratie.
Zo kunnen wij alle aandacht richten op het verlenen van zorg.

Contact

Kraamzorg De 9 maanden
Boerhaavelaan 96
3843 AP Harderwijk

0341-239003
info@kraamzorg-de9maanden.nl

Kraamzorg De 9 Maanden is een eigen organisatie, maar werkt nauw samen met ketenpartners en andere (kraamzorg)organisaties. Zo is Kraamzorg De 9 Maanden onderdeel van Geboortezorgplus, die contracten heeft met alle zorgverzekeraars en ons ondersteuning biedt bij kwaliteitszaken en administratie.
Zo kunnen wij alle aandacht richten op het verlenen van zorg.

BO geboortezorg logo HKZ ISO 9001 logo Optimale start logo

© Kraamzorg De 9 maanden 2023

menu